logo

За нас

E-feel

E-Feel e бренд на електронски цигари кои одликуваат со врвниот дизајн, одлична изработка со највисок квалитет, како и најнова технологија на испарување на течноста за електронски цигари со заменлив грејач кој е имплементиран во секоја електронска цигара. Новиот систем на клиромизерот ви овозможува дополнителна заштеда бидејќи откако ќе се намали вкусот на аромата, се менува само грејачот наместо комплетниот клиромизер. E-Feel електронската цигара е многу лесна и едноставна за одржување и чистење. Богатиот асортиман на преку 30 различни модели, дизајни и бои на електронски цигари ќе ја задоволат потребата на секој корисник. Њу Вижн Дооел е горд ексклузивен дистрибутер и генерален застапник на Dekang течностите за електронски цигари во Македонија. Dekang е најголемиот и најпознат произведувач на течности за електронски цигари во светот. Благодарејќи на внимателно одбраните  состојки, Dekang течноста овозможува неспоредлива текстура на пареата, интензитет на аромата и количество на пареата. Dekang течностите се клинички тестирани и безбедни за употреба. Произвдени се по: GMP, HASSP, ISO, KFDA, SGS, MSDS стандардите. Dekang е единствениот производител на течности за електронски цигари кој користи природни листови од тутун кои што се одгледани во Кина и произведува природен екстракт на никотин од нив како би можеле потрошувачите да ја добијат најдобрата течност за електронски цигари.