logo

Артикли на промоција

T2 (CC) Clearomizer/Kliromizer Glava 1.8-2.2 Ohm

Цена
119 ден. /парче
Опис

Резервен грејач-глава за T2 CC клиромизер. Овој модел на грејач е наменет за електронските цигари PRO CC 650mAh и PRO CC 1000mah. Работниот век на грејачот е 20 до 40 дена, во зависност од интензитетот на конзумирањето на  електронската цигара.
Потребно е редовно да се заменува грејачот како би останал истиот квалитет и вкус на електронската цигара.

Како да препознаете кога е време да се смени грејачот:
1. Батеријата функционира, но нема пареа. Тоа покажува дека грејачот е истрошен (прегорен) и време е за замена. 
2. Батеријата е полна, но пареа има многу малку и интензитетот на аромата е многу мал.  
3.При користењето на електронската цигара чувствувате загорен вкус.

 

 

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
119 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Vrvka so metalen prsten EGO Black
119 ден.
Slims 0.9 Clearomizer/Kliromizer
220 ден.
Dekang Dav Gold 11mg
219 ден.
T2 (CC) Clearomizer/Kliromizer Glava 1.8-2.2 Ohm
119 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Black
340 ден.
E-smart 1.3 Clearomizer/Kliromizer Black
280 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer
340 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 24mg
219 ден.
E-Feel Drzac za cigara Black
99 ден.