logo

Артикли на промоција

T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Black

Цена
340 ден. /парче
Опис

Клиромизерот Т2 CC е дизајниран и конструиран така што максимално ќе Ви ја олесни употребата. Овој модел на клиромизер многу лесно и едноставно се полни, чисти и одржува. Неговата предност е што има резервоар со капацитет од 2,4ml кој е прозирен и во секој момент можете да ја следите течноста која е внатре.

Клиромизерот Т2 СС има вграден EGO навој кој е еден од најзастапените на пазарот и со самото тоа на корисникот му овозможува користење на повеќе видови на батерии.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
340 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang USA Mix (Marl) 16mg
219 ден.
E-feel PRO CC 1000mAh Black
2.150 ден.
E-smart 1.3 Clearomizer/Kliromizer Black
280 ден.
Dekang Dav Gold 8mg
219 ден.
Dekang Red USA Mix 11mg
219 ден.
Dekang Deluxe Tobacco (Hill) 16mg
219 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Blue
340 ден.
Slims 0.9 Clearomizer/Kliromizer
220 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Black
340 ден.