logo

Артикли на промоција

Mini ProTank 3 Clearomizer/Kliromizer

Цена
790 ден. /парче
Опис

ProTank 3 mini клиромизерот е изработен од метал и е комплетно расклоплив. Капацитетот на резервоарот е 1.5ml. Изработен е од Pyrex стакло, а усникот е од СС метал. EGO навојот овозможува монтажа на сите E-Feel EGO батерии.
Многу едноставно и лесно се полни, чисти и одржува. Резервоарот е изработен од Pyrex стакло и со самото тоа во овој клиромизер аромата на течноста е поизразена отколку во клиромизерите со пластични резервоари. Исто така, аромата на течноста не се задржува во зидовите на клиромизерот откако ќе ја смените течноста.
Овој модел на клиромизер е во пакување со две глави - грејачи.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
790 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле