logo

Артикли на промоција

E-feel Slims Clear 280mAh E-cigara Manual Pink

Цена
1.500 ден. /парче
Опис
Електронската цигара Slims Clear Manual со својата големина потсетува на класичната цигара и заменува од 10 до 15 обични цигари. Електронските цигари од овој модел имаат прозирен клиромизер со капацитет од 0,9ml.

Со обемот од 9,5mm овој модел на електронска цигара е најтенок модел на електронска цигара на пазарот и со тоа во потполност ви дава впечаток како да користите обична цигара.

Овој модел на електронска цигара има прозирен клиромизер кој Ви овозможува на лесен начин во секој момент да имате прегледност на нивото на течноста.  Овој модел на електронска цигара го одликува елегантниот изглед, одличните перформанси и едноставноста на користење. Одржувањето, чистењето и полнењето на самата електронска цигара е многу едноставно.

Се препорачува на сите корисници на електронски цигари.

 Капацитетот на батеријата е 280mAh.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
1.500 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Orange (Portokal) 0mg
219 ден.
Dekang Coffee (Kafe) 6mg
219 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Black
340 ден.
Dekang Lucky 20mg
219 ден.
Dekang Win 11mg
219 ден.
Dekang Dav Gold 8mg
219 ден.
Dekang Berry (Borovinka) 6mg
219 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer
340 ден.
E-feel CE5 650mAh E-cigara Black
1.900 ден.