logo

Артикли на промоција

E-feel PRO CC 650mAh Black

Цена
1.900 ден. /парче
Опис
Е-Feel PRO CC 650mAh според капацитетот на батеријатa се препорачува на пушачи кои пушат од 30 до 40 цигари дневно. Овој модел на електронска цигара се состои од EVOD батерија. Цигарата е со врвен дизајн и квалитет, има T2 клиромизер со капацитет од 2,4ml кој овозможува следење на нивото на течноста.

 

Е-Feel PRO 650mAh се разликува од останатите модели по совршениот дизајн, напредниот резервоар на клиромизерот и квалитетната ќелија на батеријата. EVOD клиромизерот се расклопува во потполност и содржи заменски метален грејач кој е подолг од стандардните и со самото тоа овозможува проток на течноста низ целата должина на клиромизерот.  Грејачот во EVOD клиромизерот се наоѓа на дното и со тоа и пареата која се произведува е поладна и поинтензивна.

E-Feel PRO 650mAh има EVOD батерија која има поквалитетна ќелија од  сите досегашни модели на електронски цигари. Поради тоа батеријата може да издржи повеќе циклуси на полнења, дури и до 300 пати. Според капацитетот на батеријата од 650mAh овој модел на електронска цигара заменува преку 40 обични цигари дневно, а елегантниот изглед е само уште една причина плус  Вашиот избор да биде токму моделот E-Feel PRO 650mAh.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
1.900 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Dav Gold VG 11mg
219 ден.
Vrvka za na vrat za EGO Black
90 ден.
E-feel PRO CC 650mAh Black
1.900 ден.
Futrola za EGO Set Black
90 ден.
Dekang Dav Gold VG 0mg
219 ден.
Dekang Slims (Mentol) 20mg
219 ден.