logo

Артикли на промоција

E-feel PRO CC 1000mAh Stainless

Цена
2.150 ден. /парче
Опис
E-Feel PRO 1000mAh е најнова генерација на пазарот на електронските цигари. Се состои од EVOD клиромизер со капацитет од 2ml кој е потполно расклоплив, со заменски метален грејач и EVOD батерија со јачина од 1000mAh која заменува преку 40 цигари дневно.

 

Е-Feel PRO 1000mAh се разликува од останатите модели по совршениот дизајн, напредниот резервоар на клиромизерот и квалитетната ќелија на батеријата. EVOD клиромизерот се расклопува во потполност и содржи заменски метален грејач кој е подолг од стандардните и со самото тоа овозможува проток на течноста низ целата должина на клиромизерот.  Грејачот во EVOD клиромизерот се наоѓа на дното и со тоа и пареата која се произведува е поладна и поинтензивна.

E-Feel PRO 1000mAh има EVOD батерија која има поквалитетна ќелија од  сите досегашни модели на електронски цигари. Поради тоа батеријата може да издржи повеќе циклуси на полнења, дури и до 300 пати. Според  капацитетот на батеријата од  1000mAh овој модел на електронска цигара заменува преку 40 обични цигари дневно, а елегантниот изглед е само уште една причина плус  Вашиот избор да биде токму моделот E-Feel PRO 1000mAh.

 

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
2.150 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Berry (Borovinka) 16mg
219 ден.
Dekang Bubble Gum 6mg
219 ден.
Dekang Cherry (Cresha) 16mg
219 ден.
Dekang Chocolate (Chokolado) 6mg
219 ден.
Dekang Slims (Mentol) 20mg
219 ден.
Dekang Strawberry (Jagoda) 6mg
219 ден.
Dekang Chocolate (Chokolado) 16mg
219 ден.
E-feel PRO CC 1000mAh Stainless
2.150 ден.