logo

Артикли на промоција

E-feel PRO CC 1000mAh Black

Цена
2.150 ден. /парче
Опис
E-Feel PRO 1000mAh е најнова генерација на пазарот на електронските цигари. Се состои од EVOD клиромизер со капацитет од 2ml кој е потполно расклоплив, со заменски метален грејач и EVOD батерија со јачина од 1000mAh која заменува преку 40 цигари дневно.

 

Е-Feel PRO 1000mAh се разликува од останатите модели по совршениот дизајн, напредниот резервоар на клиромизерот и квалитетната ќелија на батеријата. EVOD клиромизерот се расклопува во потполност и содржи заменски метален грејач кој е подолг од стандардните и со самото тоа овозможува проток на течноста низ целата должина на клиромизерот.  Грејачот во EVOD клиромизерот се наоѓа на дното и со тоа и пареата која се произведува е поладна и поинтензивна.

E-Feel PRO 1000mAh има EVOD батерија која има поквалитетна ќелија од  сите досегашни модели на електронски цигари. Поради тоа батеријата може да издржи повеќе циклуси на полнења, дури и до 300 пати. Според капацитетот на батеријата од 1000mAh овој модел на електронска цигара заменува преку 40 обични цигари дневно, а елегантниот изглед е само уште една причина плус  Вашиот избор да биде токму моделот E-Feel PRO 1000mAh.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
2.150 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

E-feel PRO CC 1000mAh Black
2.150 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Blue
340 ден.
Dekang Vanilla 11mg
219 ден.
E-feel CE5 650mAh E-cigara Black
1.900 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Black
340 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer
340 ден.
Dekang Dav Gold 16mg
219 ден.
USB Kabel za Polnenje za EVOD
280 ден.
Dekang Dav Gold 8mg
219 ден.