logo

Артикли на промоција

E-feel Mini E-pen 650mAh Stainless

Цена
2.250 ден. /парче
Опис
E-Feel Mini E-pen 650mAh е електронска цигара која според капацитетот на батеријата се препорачува на пушачи кои пушат 20 до 30 цигари дневно. Се состои од EVOD батерија од 650mAh и клиромизер Mini E-Pen.

 

Овој клиромизер е испарувач кој носи иновативно решение на менливата глава на грејачот. 

Капацитетот на резервоарот е 1.4ml и може да се користи со сите батерии кои се со EGO навој. Горниот дел е менлив по потреба и има капак како би можеле да го заштитите од нечистотии и од оштетувања. Клиромизерот Mini E-pen користи dual-coil (глава со два грејачи) кој создава многу повеќе пареа од стандардните грејачи. 

Работниoт век на овој модел на грејач е од 20 до 30 дена.

E-Feel Mini E-pen 650mAh е електронска цигара која според капацитетот на батеријата се препорачува на пушачи кои пушат 20 до 30 цигари дневно. Се состои од EVOD батерија од 650mAh и клиромизер Mini E-Pen.

Овој клиромизер е испарувач кој носи иновативно решение на менливата глава на грејачот. 

Капацитетот на резервоарот е 1.4ml и може да се користи со сите батерии кои се со EGO навој. Горниот дел е менлив по потреба и има капак како би можеле да го заштитите од нечистотии и од оштетувања. Клиромизерот Mini E-pen користи dual-coil (глава со два грејачи) кој создава многу повеќе пареа од стандардните грејачи. 

Работниoт век на овој модел на грејач е од 20 до 30 дена.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
2.250 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле