logo

Артикли на промоција

E-feel E-smart 320mAh White

Цена
1.700 ден. /парче
Опис
Електронската цигара E-Feel Smart со својата големина потсетува на класичната цигара. Електронската цигара E-Feel Smart заменува до 15 обични цигари.

 

Електронските цигари E-Feel Smart имаат проѕирен клиромизер кој во секој момент Ви овозможува да имате прегледност на нивото на течноста. Овој модел на електронска цигара се одликува со елегантниот изглед, одличните перформанси и едноставноста на користење. Одржувањето, чистењето и полнењето на самата електронска цигара е исклучително лесно.

Се препорачува на сите корисници на електронски цигари без оглед дали веќе сте корисник на електронски цигари или пак сега почнувате со користење на електронски цигари.

Капацитетот на батеријата е 320mAh и поседува заштитно сигурносен систем на заклучување со 5 брзи притискања на копчето на електронската цигара.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
1.700 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Sanie 8mg
219 ден.
Dekang Cohiba 11mg
219 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 8mg
219 ден.
E-feel Slims Clear 280mAh E-cigara Manual Pink
1.500 ден.
E-feel CE5 650mAh E-cigara Black
1.900 ден.
E-feel E-smart 320mAh White
1.700 ден.
Dekang Carmen 11mg
219 ден.
Dekang Dav Gold VG 11mg
219 ден.
Dekang Desert Ship (Cam) 8mg
219 ден.