logo

Артикли на промоција

E-feel E-smart 320mAh Stainless

Цена
1.700 ден. /парче
Опис
Електронската цигара E-Feel Smart со својата големина потсетува на класичната цигара. Електронската цигара E-Feel Smart заменува до 15 обични цигари.

 

Електронските цигари E-Feel Smart имаат проѕирен клиромизер кој во секој момент Ви овозможува да имате прегледност на нивото на течноста. Овој модел на електронска цигара се одликува со елегантниот изглед, одличните перформанси и едноставноста на користење. Одржувањето, чистењето и полнењето на самата електронска цигара е исклучително лесно.

Се препорачува на сите корисници на електронски цигари без оглед дали веќе сте корисник на електронски цигари или пак сега почнувате со користење на електронски цигари.

Капацитетот на батеријата е 320mAh и поседува заштитно сигурносен систем на заклучување со 5 брзи притискања на копчето на електронската цигара.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
1.700 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Black
340 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 8mg
219 ден.
Dekang Cohiba 16mg
219 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Blue
340 ден.
E-feel PRO CC 1000mAh Black
2.150 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 24mg
219 ден.
E-feel E-smart 320mAh Stainless
1.700 ден.
Dekang Lucky 20mg
219 ден.
Dekang Dav Gold 0mg
219 ден.