logo

Артикли на промоција

E-feel E-smart 320mAh Pink

Цена
1.700 ден. /парче
Опис
Електронската цигара E-Feel Smart со својата големина потсетува на класичната цигара. Електронската цигара E-Feel Smart заменува до 15 обични цигари.

 

Електронските цигари E-Feel Smart имаат проѕирен клиромизер кој во секој момент Ви овозможува да имате прегледност на нивото на течноста. Овој модел на електронска цигара се одликува со елегантниот изглед, одличните перформанси и едноставноста на користење. Одржувањето, чистењето и полнењето на самата електронска цигара е исклучително лесно.

Се препорачува на сите корисници на електронски цигари без оглед дали веќе сте корисник на електронски цигари или пак сега почнувате со користење на електронски цигари.

Капацитетот на батеријата е 320mAh и поседува заштитно сигурносен систем на заклучување со 5 брзи притискања на копчето на електронската цигара.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
1.700 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле