logo

Артикли на промоција

E-feel E-pen 650mAh Black

Цена
2.350 ден. /парче
Опис
E-Feel E-pen 650mAh е електронска цигара која според капацитетот на батеријата се препорачува на пушачи кои пушат 20 до 30 цигари дневно. Се состои од EVOD батерија од 650mAh и клиромизер E-Pen.

 

Овој клиромизер е испарувач кој носи иновативно решение на менливата глава на грејачот.

Капацитетот на резервоарот е 2.2ml и може да се користи со сите батерии кои се со EGO навој. Горниот дел е менлив по потреба и има капак како би можеле да го заштитите од нечистотии и од оштетувања. Овој клиромизер користи dual-coil (глава со два грејачи) кој создава многу повеќе пареа од стандардните грејачи.

Работниoт век на овој модел на грејач е од 20 до 30 дена.

 

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
2.350 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле