logo

Артикли на промоција

E-feel CE5-S 650mAh E-cigara Stainless/Pink

Цена
2.000 ден. /парче
Опис
Електронската цигара E-Feel CE5S 650mAh е наменета за сите корисници. Електронската цигара CE5s 650mAh со својот капацитет на батерија заменува од 20 до 30 цигари.

 

Електронската цигара E-Feel CE5S 650mAh се состои од EVOD батерија која е со врвен дизајн и квалитет и CE5S клиромизер кој е со капацитет од 1.8ml, а резервоарот на клиромизерот е затворен и има два отвори низ кои што може да се следи нивото на течноста. Клиромизерот CE5S е клиромизер од новата генерација на клиромизери и носи иновативно решение на заменските глави на грејачот кој овозможува поголемо уживање во обилната пареа.

T2 CE5S клиромизерот користи dual-coil (глава со два грејачи) кој обезбедува исклучително повеќе пареа од стандардните глави, има два грејачи кои овозможуваат исклучително поголемо уживање во обилната пареа. Работниот век на грејачот е 20 до 30 дена.

E-Feel CE5S 650mAh е исклучително едноставна за одржување и користење и од таа причина се препорачува на корисниците кои започуваат со користење на електронските цигари.

 

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
2.000 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле