logo

Артикли на промоција

E-feel CE5 650mAh E-cigara Black

Цена
1.900 ден. /парче
Опис
Електронската цигара E-Feel CE5 650mAh е наменета за сите корисници. Електронската цигара CE5 650mAh со својот капацитет на батеријата заменува 20 до 30 цигари.

 

Електронската цигара E-Feel CE5 650mAh се состои од EVOD батерија која е со врвен дизајн и квалитет и CE5 клиромизер со капацитет од 1.8ml, а резервоарот е потполно проѕирен.

CE5 е клиромизер на новата генерација и носи иновативно решение на заменската глава на грејачот dual coil (грејач со две глави) кој обезбедува многу повеќе пареа од стандардните глави и има два грејачи кои овозможуваат поголемо уживање во пообилната пареа.

T2 CE5 клиромизерот на електронската цигара користи dual-coil (глава со два грејачи) кој обезбедува исклучително многу повеќе пареа од стандардните глави и има два грејачи кои овозможуваат поголемо уживање во пообилната пареа.

E-Feel CE5 650mAh е исклучително едноставна за одржување и користење и од таа причина се препорачува на корисниците кои започуваат со користење на електронските цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
1.900 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Dav Gold 16mg
219 ден.
Dekang Dav Gold 0mg
219 ден.
Dekang Orange (Portokal) 0mg
219 ден.
Dekang Sanie 8mg
219 ден.
Dekang Peach (Praska) 6mg
219 ден.
Dekang Cohiba 16mg
219 ден.
Dekang Vanilla VG 11mg
219 ден.
Dekang Carmen 11mg
219 ден.
Dekang Coffee (Kafe) 6mg
219 ден.