logo

Артикли на промоција

E-feel CE5 650mAh E-cigara

Цена
1.900 ден. /парче
Опис
Електронската цигара E-Feel CE5 650mAh е наменета за сите корисници. Електронската цигара CE5 650mAh со својот капацитет на батеријата заменува 20 до 30 цигари.

 

Електронската цигара E-Feel CE5 650mAh се состои од EVOD батерија која е со врвен дизајн и квалитет и CE5 клиромизер со капацитет од 1.8ml, а резервоарот е потполно проѕирен.

CE5 е клиромизер на новата генерација и носи иновативно решение на заменската глава на грејачот dual coil (грејач со две глави) кој обезбедува многу повеќе пареа од стандардните глави и има два грејачи кои овозможуваат поголемо уживање во пообилната пареа.

T2 CE5 клиромизерот на електронската цигара користи dual-coil (глава со два грејачи) кој обезбедува исклучително многу повеќе пареа од стандардните глави и има два грејачи кои овозможуваат поголемо уживање во пообилната пареа.

E-Feel CE5 650mAh е исклучително едноставна за одржување и користење и од таа причина се препорачува на корисниците кои започуваат со користење на електронските цигари.

 

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
1.900 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

E-feel CE5 650mAh E-cigara
1.900 ден.