logo

Артикли на промоција

Dekang USA Mix (Marl) 24mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang USA Mix (Marlboro) е тутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang USA Mix (Marlboro) е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

T2 (CC) Clearomizer/Kliromizer Glava 1.8-2.2 Ohm
119 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Black
340 ден.
Dekang Tobacco 16mg
219 ден.
E-feel PRO CC 1000mAh Black
2.150 ден.
E-feel CE5 650mAh E-cigara Black
1.900 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer
340 ден.
Dekang Dav Gold 0mg
219 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 24mg
219 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 16mg
219 ден.