logo

Артикли на промоција

Dekang Strawberry (Jagoda) 16mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Jagoda е нетутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Jagoda е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Desert Ship (Cam) 20mg
219 ден.
Dekang Strawberry (Jagoda) 16mg
219 ден.