logo

Артикли на промоција

Dekang Strawberry (Jagoda) 11mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Jagoda е нетутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Jagoda е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Dav Gold VG 11mg
219 ден.
Dekang Win 11mg
219 ден.
Dekang Orange (Portokal) 0mg
219 ден.
Dekang Caramel 6mg
219 ден.
Dekang Sanie 8mg
219 ден.
Dekang Dav Gold 8mg
219 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 8mg
219 ден.
Dekang Filip M 11mg
219 ден.
Dekang Cohiba 11mg
219 ден.