logo

Артикли на промоција

Dekang Strawberry (Jagoda) 0mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Jagoda е нетутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Jagoda е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Berry (Borovinka) 0mg
219 ден.
Dekang Red USA Mix 0mg
219 ден.
Dekang Melon (Dinja) 0mg
219 ден.
Dekang Strawberry (Jagoda) 0mg
219 ден.
Dekang Peach (Praska) 0mg
219 ден.
Dekang Pineapple (Ananas) 0mg
219 ден.