logo

Артикли на промоција

Dekang Slims (Mentol) 20mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Slims Mentol е нетутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Slims Mentol е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang USA Mix (Marl) VG 24mg
219 ден.
Dekang Dav Gold 8mg
219 ден.
Dekang USA Mix (Marl) VG 11mg
219 ден.
Dekang Cherry (Cresha) 11mg
219 ден.
Dekang Mint (Mentol) 11mg
219 ден.
E-feel PRO CC 1000mAh Black
2.150 ден.
E-feel PRO CC 650mAh Black
1.900 ден.
Vrvka za na vrat za EGO Black
90 ден.
Slims 0.9 Clearomizer/Kliromizer
220 ден.