logo

Артикли на промоција

Dekang Slims (Mentol) 11mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Slims Mentol е нетутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Slims Mentol е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Carmen 11mg
219 ден.
Dekang Dav Gold 8mg
219 ден.
Dekang Vanilla VG 11mg
219 ден.
Dekang Slims (Mentol) 11mg
219 ден.
Dekang Strawberry (Jagoda) 11mg
219 ден.
E-feel CE5 650mAh E-cigara Black
1.900 ден.
E-feel Slims Clear 280mAh E-cigara Manual Pink
1.500 ден.
Dekang Caramel 6mg
219 ден.
Dekang Win 11mg
219 ден.