logo

Артикли на промоција

Dekang Slims (Mentol) 0mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Slims Mentol е нетутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Slims Mentol е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Vanilla VG 0mg
219 ден.
Dekang Slims (Mentol) 0mg
219 ден.
Dekang Caramel 0mg
219 ден.
Dekang Coffee (Kafe) 0mg
219 ден.
Dekang Apple (Jabolko) 0mg
219 ден.