logo

Артикли на промоција

Dekang Red USA Mix 11mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Red USA Mix (Marlboro) е тутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Red USA Mix (Marlboro) е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Peach (Praska) 6mg
219 ден.
Dekang Berry (Borovinka) 6mg
219 ден.
Dekang Deluxe Tobacco (Hill) 0mg
219 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer
340 ден.
E-feel CE5 650mAh E-cigara Black
1.900 ден.
Dekang Red USA Mix 16mg
219 ден.
Dekang Dav Gold 8mg
219 ден.
Dekang Melon (Dinja) 11mg
219 ден.
Dekang Desert Ship (Cam) 8mg
219 ден.