logo

Артикли на промоција

Dekang Lucky 16mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Lucky Strike е тутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Lucky Strike е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang USA Mix (Marl) 16mg
219 ден.
E-feel CE5 650mAh E-cigara Black
1.900 ден.
E-feel Slims Clear 280mAh E-cigara Manual Pink
1.500 ден.
Dekang Dav Gold 8mg
219 ден.
Dekang Dav Gold 0mg
219 ден.
Dekang Tobacco 16mg
219 ден.
Dekang Red USA Mix 16mg
219 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Blue
340 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer
340 ден.