logo

Артикли на промоција

Dekang Dav Gold VG 11mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Davidoff Gold VG e тутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Davidoff Gold е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Vanilla VG 11mg
219 ден.
Slims 0.9 Clearomizer/Kliromizer
220 ден.
Baterija PRO CC 650mAh Black
900 ден.
Dekang Dav Gold 8mg
219 ден.
Dekang Desert Ship (Cam) 8mg
219 ден.
E-feel Slims Clear 280mAh E-cigara Manual Pink
1.500 ден.
E-feel CE5 650mAh E-cigara Black
1.900 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 20mg
219 ден.
Dekang Bubble Gum 6mg
219 ден.