logo

Артикли на промоција

Dekang Dav Gold 8mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Davidoff Gold е тутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Davidoff Gold е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Melon (Dinja) 11mg
219 ден.
Dekang Dav Gold 8mg
219 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 16mg
219 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 24mg
219 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Black
340 ден.
Dekang Filip M 11mg
219 ден.
Dekang Desert Ship (Cam) 8mg
219 ден.
Dekang Berry (Borovinka) 6mg
219 ден.
E-feel PRO CC 1000mAh Black
2.150 ден.