logo

Артикли на промоција

Dekang Dav Gold 16mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Davidoff Gold е тутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Davidoff Gold е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Cohiba 16mg
219 ден.
Dekang Tobacco 20mg
219 ден.
Slims 0.9 Clearomizer/Kliromizer
220 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer
340 ден.
E-smart 1.3 Clearomizer/Kliromizer Black
280 ден.
E-feel PRO CC 1000mAh Black
2.150 ден.
Dekang Tobacco 16mg
219 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 8mg
219 ден.
Dekang USA Mix (Marl) 24mg
219 ден.