logo

Артикли на промоција

Dekang Dav Gold 11mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Davidoff Gold е тутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Davidoff Gold е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang USA Mix (Marl) 24mg
219 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Blue
340 ден.
Dekang Dav Gold 16mg
219 ден.
E-smart 1.3 Clearomizer/Kliromizer Black
280 ден.
Dekang Dav Gold 11mg
219 ден.
T2 (CC) 2.4ml Clearomizer/Kliromizer Black
340 ден.
Dekang Lucky 24mg
219 ден.
Slims 0.9 Clearomizer/Kliromizer
220 ден.
T2 (CC) Clearomizer/Kliromizer Glava 1.8-2.2 Ohm
119 ден.