logo

Артикли на промоција

Dekang Cherry (Cresha) 16mg

Цена
219 ден. /парче
Опис

Dekang Cherry е нетутунска течност за електронски цигари на најпознатиот производител на течности за електронски цигари на светот. Dekang Cherry е сместена во шишенце со сигурносен капак и содржи 10ml течност кое што е еднакво на 10 кутии обични цигари.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
219 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

Dekang Slims (Mentol) 20mg
219 ден.
Dekang Chocolate (Chokolado) 16mg
219 ден.
E-feel PRO CC 1000mAh Stainless
2.150 ден.
Dekang Berry (Borovinka) 16mg
219 ден.
Dekang Cherry (Cresha) 16mg
219 ден.