logo

Артикли на промоција

CE5 Clearomizer/Kliromizer Blue

Цена
340 ден. /парче
Опис

Клиромизер CE5 е испарувач кој носи иновативно решение на менливата глава на грејачот. Капацитетот на резервоарот е 1.8ml и може да се користи со сите батерии кои се со EGO навој. Овој клиромизер користи dual-coil (глава со два грејачи) кој создава многу повеќе пареа од стандардните грејачи. Работниoт век на овој модел на грејач е од 20 до 30 дена.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
340 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле