logo

Артикли на промоција

CE5/CE5-S Clearomizer/Kliromizer Glava 1.8oMh

Цена
119 ден. /парче
Опис

Dual-coil е глава со два грејачи, обезбедува значително повеќе пареа од стандардните глави, има два грејачи кои овозможуваат поголемо уживање во обилната пареа. Работниот век на грејачот е 20 до 30 дена.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
119 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле

CE5/CE5-S Clearomizer/Kliromizer Glava 1.8oMh
119 ден.