logo

Артикли на промоција

BVC Glava za CE5/CE5-S/ET-S/Vivi Nova1

Цена
189 ден. /парче
Опис

BVC Glava за K1, CE5, CE5s, ET-S, Vivi Nova 1.8 omh

Vertical-coil “BVC” глава ( Bottom Vertical Coil) кај овие глави грејачот е поставен вертикално , така што пареата која испарува е значајно поголема, а технологијата е дизајнирана да трае подолго и да им овозможи на корисниците најчист вкус на течноста. Работниот век на грејачите е 15 до 20 дена.

Како да препознаете кога е време да се смени грејачот:

1.    Батеријата работи, но нема пареа. Потрошен е грејачот и време е за замена.

2.    Батеријата е полна, но пареа има со многу слаб интензитет на аромата.

3.    При користењето на електронската цигара се чувствува загорен вкус.

Испорака
0 ден.
за нарачка над 2.000 ден. испораката е бесплатна
Продажба
Рејтинг
Количина
парче
Вкупна цена
189 ден.

Тие што го купиле овој артикл исто така купиле