logo

Dekang течностите најпродаваниот бренд во светот на електронските цигари!

Dekang е најпродаваниот и најпопуларниот бренд на течности за електронски цигари во светот. Се произведува во Кина каде што е патентирана првата електронска цигара, од чист никотин екстрактиран од лист од тутун кој се одгледува на плантажите на провинцијата Yunnan.

Њу Вижн Дооел e веќе година и пол единствен и генерален застапник на овие ароми за чиј што квалитет гарантира Changning Dekang Biotechnology Co,. Ltd.

При секој увоз, Dekang течностите се подлежни на испитувања во независни лаборатории и после тоа резултатите се праќаат на царина на преглед со што се овозможува узов на истите.

Нашата компанија без проблем го увезува целиот асортиман на Dekang аромите бидејќи секое шишенце е проверено, доколку не подлежат на овие испитувања не би можеле да бидат во продажба.

Сите наши корисници можат да бидат без никаква грижа додека купуваат во нашите специјализирани продажни салони низ Македонија, овластените дистрибутери и аптеките.

За квалитетот и составот на останатите брендови на Њу Вижн Дооел не гарантира и затоа се советува да купувате во веќе проверени продавници и да одбирате она кое поголемиот број на корисници на електронски цигари го одбра, а тоа е пред се брендот кој е број еден, Dekang.

Ваш, E-Feel Makedonija!