logo

Електронски цигари

e-feel и Joyetech е-цигари
со врвен квалитет

Течности за електронски цигари

Најголем избор на
Dekang и Joyetech течности

Дополнителна опрема

Голем избор на резервни
делови и опрема

НОВИТЕТИ


Електронските цигари подобар избор од обичните цигари

Пушењето на електронски цигари е подобар и посигурен избор за здравјето од конзумирање на обичните цигари и тутунот – тврди Агенцијата за јавно здравје на Англија.

повеќе »

Електронските цигари како моден тренд

Електронските цигари станаа вистински тренд во минатите години. Од појавувањето во хит филмовите до моден додаток на многу познати звезди тие станаа многу повеќе од замена за обична цигара. Тутунските цигари не се повеќе во центар на внимание, а ги замениј

повеќе »

7 Интересни факти за електронските цигари

Електронските цигари се понекогаш лошо претставени во медиумите иако постои голем број нивни корисници и луѓе кои го тврдат спротивното. Овој лош рејтинг често има корен во недоволната информираност или со користење на погрешни информации. Ќе се обидеме во

повеќе »

ПРЕПОРАЧАНИ АРТИКЛИ